Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
Autor: Masaříková, Lucie
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Cílem práce je popsat nejvíce pěstované odrůdy révy vinné na území České republiky, charakterizovat využití hroznového vína v gastronomii a popsat faktory působící na chuť vína. Dále jsou uvedeny jednotlivé země Evropy, ve kterých jsou pěstovány odrůdy charakteristické pro Českou a Moravskou vinařskou oblast.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16710
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22760


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
masaříková_2011_bp.pdf 808.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
masaříková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
masaříková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet