Výživa v kulturistice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa v kulturistice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výživa v kulturistice
Autor: Permedla, Radim
Vedoucí: Forman, Václav
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku související s výživou v kulturistice. Cílem práce je přiblížit historii kulturistiky, ale především stravu v objemové a následné rýsovací přípravě. Dále je blíže rozebrán metabolismus bílkovin, sacharidů a lipidů i jednotlivých složek výživy,které jsou potřeba pro budování svalové hmoty, ale i na snížení tukové tkáně. Průřezem se seznámíme se zásadami kulturistické stravy, ale i se zakázanými látkami v tomto sportu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16770
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 20553


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
permedla_2011_bp.pdf 650.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
permedla_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
permedla_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet