Použití oxidu siřičitého ve vinařství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Použití oxidu siřičitého ve vinařství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Použití oxidu siřičitého ve vinařství
Autor: Suchánková, Jiřina
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Cílem bakalářská práce je vysvětlit důležitost oxidu siřičitého a jeho využití ve víně a vinařství. Tato práce popisuje charakteristiku oxidu siřičitého, jeho formy a způsob jeho aplikace při síření vína. Neméně důležitou části je technologická výroba vína a pozdější stanovení oxidu siřičitého, při kterém se kontroluje maximální povolený obsah SO2 ve víně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16901
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 15450


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
suchánková_2011_bp.pdf 2.241Mb PDF Zobrazit/otevřít
suchánková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
suchánková_2011_op.doc 86.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet