Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku
Autor: Havlíková, Hana
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků a návrhem inovací, které by mohly vést k zefektivnění výroby. Klíčová slova: výroba hotových jídel, legislativa, nařízení, inovace
URI: http://hdl.handle.net/10563/16902
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Práce bude přístupná bez omezení od 20.05.2041
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21416


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
havlíková_2011_dp.pdfZablokované 821.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
havlíková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
havlíková_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet