Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi
Autor: Hrubanová, Martina
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Práce je zaměřena na bakeriální biofilmy, zejména na biofilmy typické pro potravinářský průmysl. V práci je popsána jejich struktura, tvorba, možnosti odstranění a rovněž i různé diagnostické metody pro průkaz biofilmu. Část práce se zabývá definováním patogenních mikroorganismů a vybranými patogeny, které přežívají v biofilmu, zejména produkcí biofilmu v potravinířských provozech a možnosti jejich likvidace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17318
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22754


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hrubanová_2011_bp.pdf 2.924Mb PDF Zobrazit/otevřít
hrubanová_2011_vp.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hrubanová_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet