Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR
Autor: Soukeníková, Jana
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá problematikou alternativních způsobů stravování, které jsou v dnešní době moderní a praktikuje je stále více lidí. Jsou popsány různé druhy alternativních směrů a dále jsou uvedena rizika, která jsou s tímto způsobem stravy spojena. V praktické části je vyhodnocen dotazník pro průzkum stravovacích návyků z hlediska rozdílnosti mezi pohlavími a rozdílnosti mezi konzumenty smíšené stravy a alternativní stravy. Z průzkumu vyplynulo, že lepší stravovací návyky mají ženy v porovnání s muži. Konzumenti alternativní stravy konzumují mnohem méně maso, ryby a mléčné výrobky a naopak častěji než konzumenti smíšené stravy jí zeleninu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17329
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22392


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
soukeníková_2011_dp.pdf 1.342Mb PDF Zobrazit/otevřít
soukeníková_2011_vp.doc 88Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
soukeníková_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet