Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
Autor: Humpulová, Lucie
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá vlivem malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně. V teoretické části byla popsána výroba červeného vína, malolaktická fermentace a antioxidanty ze skupiny polyfenolů. Součástí je také přehled chromatografických metod a bližší zaměření na metodu HPLC. V praktické části jsou pak vyhodnoceny výsledky laboratorních analýz. K analýze byly použity dvě odrůdy vína od dvou vinařů, odebíraných podle časového harmonogramu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17588
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22617


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
humpulová_2011_dp.pdf 968.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
humpulová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
humpulová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet