Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.
Autor: Chrvalová, Lucie
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní látky, dále pak technologii výroby a hygienické podmínky při výrobě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18098
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22619


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chrvalová_2011_dp.pdf 5.075Mb PDF Zobrazit/otevřít
chrvalová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chrvalová_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet