Provozní kontrola při výrobě másla

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Provozní kontrola při výrobě másla

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Provozní kontrola při výrobě másla
Autor: Linhartová, Ludmila
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18358
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21894


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
linhartová_2011_bp.pdf 4.000Mb PDF Zobrazit/otevřít
linhartová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
linhartová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet