Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Autor: Chalupová, Věra
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Cílem práce bylo vyhodnotit vztah mezi viskozitou pšeničné mouky a její technologickou kvalitou. Práce je zaměřena na charakteristiku pšenice, její mlynářské zpracování a rozdělení mouk. Podrobněji je popsána mlynářská, pekařská jakost obilovin a efekt poškozených granulí. V praktické části bylo popsáno měření viskozity na reometru a následně podrobněji vyhodnoceny vztahy viskozity s charakteristikami mouky pomocí korelační analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18381
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22618


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chalupová_2011_dp.pdf 1.803Mb PDF Zobrazit/otevřít
chalupová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chalupová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet