Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Autor: Blahová, Kateřina
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení výtěžnosti jednotlivých svalových partií vepřového uzeného masa. Z vepřového masa byla použita kýta, krkovice a kotleta. Tyto části vepřového masa byly nastříknuty čtyřmi druhy láků od různých firem a byla měřena výtěžnost po tepelné úpravě uzením teplým kouřem. Výsledky byly použity pro optimalizaci reálných postupů pro firmu KMS s.r.o Hluk.
URI: http://hdl.handle.net/10563/18430
Datum: 2011-05-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22599


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
blahová_2011_dp.pdf 2.676Mb PDF Zobrazit/otevřít
blahová_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
blahová_2011_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet