Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 393
další strana
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Lukeštíková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Stanovení vlákniny u netradičních mouk
Havlíček, Ivo
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Moderní technologie přípravy kávy
Běhalová, Viktorie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Maliňáková, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
Janišová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2022-12-31
)
Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Řiháková, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2021-12-31
)
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Pakhofferová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
Štefunko, František
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Výživa při prevenci civilizačních onemocnění v uzavřeném systému stravování
Huvarová, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Aplikace zásad racionální výživy při hodnocení plánu stravy vybrané fyziologické skupiny
Miltáková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Souvislost výživy s rakovinou tlustého střeva
Kartáková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů
Mayer, Ferdinand
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Nutriční a energetické požadavky u dětí s diabetes mellitus
Starostka, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Netradiční suroviny v gastronomii
Stloukalová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
Skupinová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
Voborníková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
Zvonková, Magdaléna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
Sedláčková, Michala
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii
Mišurec, Vít Guiglielmo
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
Eichlerová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-03
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 393
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se