Problematika přídatných látek v potravinářství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Problematika přídatných látek v potravinářství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Problematika přídatných látek v potravinářství
Autor: Vyskočilová, Jindřiška
Vedoucí: Kupec, Jan
Abstrakt: Tato práce představuje souhrn dostupných informací týkajících se potravinářských aditiv. Jednotlivá aditiva jsou zde rozčleněna do skupin podle účelu, který plní v potravinářských výrobcích z hlediska chuťového, estetického, hygienického, zpracovatelského, zdravotního a z hlediska ekonomie výroby. O jejich převažujícím pozitivním vlivu a průmyslové důležitosti není pochyb. Je však třeba tuto oblast chemie důkladně sledovat, neboť má mimořádný vliv na zdraví obyvatelstva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1915
Datum: 2006-06-07
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav inženýrství ochrany živ. prostředí
Studijní obor: Chemie a technologie materiálů
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2850


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vyskočilová_2006_bp.pdf 762.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
vyskočilová_2006_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vyskočilová_2006_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet