Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
Autor: Ležatková, Jitka
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na ověření funkčnosti systému jakosti vyráběných hotových pokrmů v menze UTB ve Zlíně. V rámci bakalářské práce byla provedena kontrola systému zavedení kritických kontrolních bodů. V praktické části kontrola dodržování kritických kontrolních bodů, včetně doplňujícího marketingového průzkumu spokojenosti strávníků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2025
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2257


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ležatková_2006_bp.pdf 3.250Mb PDF Zobrazit/otevřít
ležatková_2006_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ležatková_2006_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet