Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
Autor: Šimánková, Kamila
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem této práce bylo vypracování vhodného extrakčního postupu k izolaci vitaminu C a současně zavedení optimálních chromatografických metod pro stanovení vitaminu C v ovoci a zelenině. Ke stanovení vitaminu C byla použita metoda HPLC-UV/VIS a HPLC-ECD. Jako optimální provozní metoda ke stanovení vitaminu C byla ověřena titrační metoda 2,6-dichlorfenolindofenolem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2063
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2285


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šimánková_2006_dp.pdf 1.460Mb PDF Zobrazit/otevřít
šimánková_2006_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šimánková_2006_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet