Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
Autor: Hanáková, Jana
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá vlivem malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína. V teoretické části byla popsána technologie výroby vína, chemické složení a metody stanovení celkového obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny údaje o celkových polyfenolech a antioxidantech získané z laboratorní analýzy. Tyto údaje jsou dále zpracovány do přehledných grafů a konfrontovány s odbornou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21818
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25298


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanáková_2012_dp.pdf 2.079Mb PDF Zobrazit/otevřít
hanáková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanáková_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet