Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
Autor: Marečková Gabrlíková, Sylvie
Vedoucí: Nedomová, Šárka
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá srovnáním konzumace tradičních pokrmů mezi městy a vesni-cemi dvou regionů a to Haná a Slovácko. V teoretické části je popsán vývoj tradiční české lidové stravy od pravěku až po současnost. Dále je zde popis tradiční lidové stravy na Hané a na Slovácku. Praktická část se zabývá vyhodnocením sestaveného dotazníku, zabývajícího se tradičními potravinami a pokrmy, který byl vyplněn respondenty dvou regionů (Slovácko, Haná). Od-povědi na jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny zjištěné výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21853
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 24655


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
marečková gabrlíková_2012_dp.pdf 1.209Mb PDF Zobrazit/otevřít
marečková gabrlíková_2012_vp.pdf 64.33Kb PDF Zobrazit/otevřít
marečková gabrlíková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet