Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Autor: Černá, Kateřina
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá zhodnocením systému propagace tradičních pokrmů a používání receptur tradičních pokrmů v restauracích České republiky. V teoretické části jsou popsány složky potravy a vývoj a kořeny stravování (gastronomie) od počátku lidstva do dnes. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku, který zjišťuje konkrétní pou-žívání receptur tradičních pokrmů a zdrojů regionálních surovin v restauracích České re-publiky. Dotazníky byly vyplněny respondenty ze všech úrovní gastronomie, napříč celou ČR. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21880
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25777


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
černá_2012_dp.pdf 2.846Mb PDF Zobrazit/otevřít
černá_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
černá_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet