Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků

Show full item record

No preview available
Title: Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
Author: Solanský, Marek
Advisor: Boudová Pečivová, Pavlína
Abstract: Tato práce pojednává o vlivu jednotlivých typů droždí (Bruggeman, Vivo) v různém dávko-vání na vybrané chemické vlastnosti (obsah vody a aktivní kyselosti ? tedy pH) pšeničného těsta a vybrané chemické (obsah vody), texturní (tuhost) a senzorické (barva, vady povrchu, pórovitost střídy, gumovitost, křehkost, vláčnost, chuť a vůně) vlastnosti čerstvě upečených rohlíků a rohlíků tři dny po upečení. Pro jednotlivé analýzy bylo připraveno 28 vzorků pše-ničného rohlíkového těsta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22054
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 25914


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
solanský_2012_dp.pdf 2.093Mb PDF View/Open
solanský_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
solanský_2012_op.pdf 70.88Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account