Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína
Autor: Gabrielová, Marie
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na stanovení mastných kyselin a jejich esterů pomocí plynové chromatografie ve vybraných vzorcích červeného vína. Byla vyzkoušena možnost úpravy vzorků a nalezeny optimální chromatografické podmínky pro jejich analýzu. Bylo stanoveno množství mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných vzorcích a získané hodnoty byly porovnány s publikovanou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22231
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25733


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gabrielová_2012_dp.pdf 879.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
gabrielová_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
gabrielová_2012_op.pdf 841.3Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet