Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let |
Autor: |
Rotterová, Libuše
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22233
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25693
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet