Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let

Show full item record

No preview available
Title: Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let
Author: Rotterová, Libuše
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22233
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 25693


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rotterová_2012_bp.pdf 1.736Mb PDF View/Open
rotterová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
rotterová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account