Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let
Show full item record
No preview available
Title:
|
Význam fermentovaných mléčných výrobků ve výživě dětí do tří let |
Author: |
Rotterová, Libuše
|
Advisor: |
Velichová, Helena
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výživu dětí od jednoho do tří let, zejména pak na fermentované mléčné výrobky a jejich výživové a nutriční požadavky v růstu a vývoji dětí. Popisuje způsoby mléčné výživy i doporučení, které druhy potravin jsou vhodné v jídelníčku batolat. Zároveň také zmiňuje možné potravinové alergie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22233
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
25693
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account