Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
Autor: Jurečková, Lucie
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám srovnáním senzorických profilů mléčného a směsného roztíratelného tuku. Výrobky byly předkládány k senzorickému hodnocení první den, dvacátý pátý den a padesátý den spotřeby laické a odborné veřejnosti. Cílem je zjistit, zda veřejnost vnímá senzorické rozdíly mezi roztíratelnými tuky a jak se stanovené deskriptory chuti projeví v průběhu celé doby skladovaní výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22464
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25656


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jurečková_2012_bp.pdf 1.970Mb PDF Zobrazit/otevřít
jurečková_2012_vp.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jurečková_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet