Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami
Autor: Vyhlasová, Lucie
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání geneticky modifikované řepky olejky od klasické řepky. Práce se věnuje charakteristice řepky olejky, složení, druhům a formám pěstování, využitím v oblasti potravinářské a nepotravinářské. Je zmíněna historie genetické modifikace z klasického a všeobecného pohledu řepky olejky. Je uvedeno využití geneticky modifikované řepky, pěstování, legislativa, rizika a dovozu odrůd do zemí evropské unie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22595
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 24167


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vyhlasová_2012_bp.pdf 1.155Mb PDF Zobrazit/otevřít
vyhlasová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vyhlasová_2012_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet