Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské
Autor: Vlachová, Zuzana
Vedoucí: Kopecký, Luboš
Abstrakt: Tato diplomová práce s názvem ?Zjišťování základních parametrů pšenice potravinářské? se zabývá měřením technologických parametrů vzorků pšenice, pro jejich začlenění do dané kategorie dle platných ČSN. V teoretické části je stručně popsána stavba obilného zrna, jeho chemické složení, rozdělení jakostí pšenice a principy stanovení technologických ukazatelů pšenice potravinářské. Pro praktickou část byly odebrány vzorky označené jako pšenice potravinářská, z nákupního střediska firmy Navos, a.s., pracoviště Kyjov. Výsledkem bylo zjištění, že jimi stanovené vzorky odpovídají normě pro zařazení pšenice do kategorie potravinářská.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22619
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25816


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vlachová_2012_dp.pdf 2.164Mb PDF Zobrazit/otevřít
vlachová_2012_vp.pdf 955.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
vlachová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet