Stanovení vlákniny v různých druzích čočky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vlákniny v různých druzích čočky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vlákniny v různých druzích čočky
Autor: Pavlíčková, Silvie
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce charakterizuje luštěniny s bližším zaměřením na čočku. Jsou zde uvedeny její nutriční parametry, chemické složení a její význam ve výživě člověka. V teoretické části je dále definována vláknina, její chemické složení, rozdělení podle roz-pustnosti ve vodě, vlastnosti, fyziologické účinky a metody stanovení. Praktická část je zaměřena na stanovení obsahu neutrálně-detergentní a hrubé vlákniny ve vybraných druzích čočky pomocí přístroje ANKOM220 Fiber Analyzer.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22695
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25578


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pavlíčková_2012_dp.pdf 1.679Mb PDF Zobrazit/otevřít
pavlíčková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pavlíčková_2012_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet