Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře

DSpace Repository

Language: English čeština 

Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Macková, Michaela
dc.date.accessioned 2013-10-09T00:36:02Z
dc.date.available 2013-10-09T00:36:02Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22781
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá problematikou vad masa baleného v ochranné atmosféře. Práce je zaměřena na vepřové maso. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení vzniku vad u vepřového masa za pomoci měření hodnoty pH, sloţení ochranné atmosféry a teploty cs
dc.format 102 cs
dc.format.extent 4100800 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sloţení masa cs
dc.subject postmortální změny cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject composition of meat post-mortem changes en
dc.subject quality en
dc.title Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře cs
dc.title.alternative Color Changes in Meat Packaged in Protective Atmosphere en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2012-06-04
dc.description.abstract-translated This thesis deals with defects in meat packaged in a protective atmosphere. This work focuses on pork. Its aim is the monitoring and evaluation of defects in pork using measurements of pH, composition and temperature controlled atmosphere. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25918
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
macková_2012_dp.pdf 3.910Mb PDF View/Open
macková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
macková_2012_op.pdf 65.13Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account