Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zásady technologického zpracování a sortiment drobných masných výrobků v ČR.
Autor: Patloková, Jana
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na zpracování masa a drobných masných výrobků. Hlavní část práce je věnována technologii výroby drobných masných výrobků vyskytující se na trhu ČR.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22787
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25768


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
patloková_2012_bp.pdf 973.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
patloková_2012_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
patloková_2012_op.pdf 127.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet