Chemická rizika při přípravě pokrmů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemická rizika při přípravě pokrmů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemická rizika při přípravě pokrmů
Autor: Kavečková, Jana
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na problematiku vzniku škodlivých až toxických látek v potravinách při jejich tepelném zpracování, zejména během kuchyňských úprav. Snahou bylo rovněž charakterizovat principy vzniku toxinů, procesy a reakce, díky kterým se tyto látky v potravinách tvoří, některé nejdůležitější a nejběžnější skupiny toxinů a způsoby kontroly jejich množství v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22842
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25482


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kavečková_2012_bp.pdf 1.386Mb PDF Zobrazit/otevřít
kavečková_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kavečková_2012_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet