Technologie výroby specifických druhů piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby specifických druhů piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby specifických druhů piva
Autor: Mészáros, Marcel
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je popsat historii vaření piva, suroviny pro výrobu a vlastní technologii výroby piva. Zařazeno bylo rozdělení piva do skupin podle vyhlášky ministerstva zemědělství č. 335/2000 Sb. Uvedeno je také rozdělení piva podle způsobu hlavního kvašení a jsou popsány vlastnosti vybraných specifických druhů piva. Konkrétně byly posuzovány většinou netradiční druhy piva a byl kladen důraz na odlišnosti v používaných surovinách a v technologii výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23269
Datum: 2011-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25411


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mészáros_2012_bp.pdf 860.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
mészáros_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mészáros_2012_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet