Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
Autor: Procházková, Eva
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: 1. Vymezte místo jedlých olejů v rámci skupiny lipidů 2. Popište možnosti sledování kvalitativních parametrů olejů z analytického hlediska 3. Charakterizujte skupinu panenských olejů a uveďte možnosti jejich rafinace 4. Vhodnými metodami proveďte srovnání stability vzorků olejů bez rafinace a po rafinaci za různých podmínek 5. Získané výsledky vyhodnoťte a na jejich základě formulujte závěry a praktická doporučení
URI: http://hdl.handle.net/10563/2327
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2224


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
procházková_2006_dp.pdf 1.112Mb PDF Zobrazit/otevřít
procházková_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
procházková_2006_op.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet