Sladidla ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sladidla ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sladidla ve výživě člověka
Autor: Kopřivová, Monika
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Tato bakalařská práce pojednává o významu sladidel ve výživě člověka. Uvádí výčet nejrozšířenějších sladidel a popisuje jejich původ, chemickou strukturu, kalorickou hodnotu, použití a další důležité vlastnosti. Zvláštní pozornost je věnována účinkům sladidel na lidské zdraví. V poslední části práce je nastíněn budoucí vývoj v oblasti sladidel.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23281
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25675


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kopřivová_2012_bp.pdf 2.028Mb PDF Zobrazit/otevřít
kopřivová_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kopřivová_2012_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet