Využití skopového masa v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití skopového masa v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití skopového masa v gastronomii
Autor: Chramostová, Martina
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce byla zpracována na téma ? Využití skopového masa v gastronomii?. Bakalářská práce je zaměřena na skopové a jehněčí maso. Zabývá se chemickým složením, anatomic-kými částmi ovce a tepelnými úpravami. V další části najdeme praktické využití skopového a jehněčího masa v české i světové gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23286
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25809


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chramostová_2012_bp.pdf 406.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
chramostová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chramostová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet