Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití krve hospodářských zvířat pro potravinářské účely
Autor: Nádvorníková, Lenka
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Cílem diplomové práce je získat přehled o využití krve jatečných zvířat, poukázat na její význam jako potraviny i jako doplňku do krmných dávek pro zvířata. Dále jsou zde popsány postupy, jak krev těžit, ošetřit, zpracovávat a je zde uvedena problematika o využití krve a hygienické požadavky na krev. Následně je uveden sortiment vařených masných výrobků s přídavkem krve v jednotlivých obchodních řetězcích a prodejen masných výrobků, vyobrazeny receptury a vyhodnocení těchto vařených masných výrobků od jednotlivých výrobců dle materiálových norem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23414
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 28133


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nádvorníková_2012_dp.pdf 748.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
nádvorníková_2012_vp.doc 99.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nádvorníková_2012_op.pdf 68.73Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet