Regionální potraviny ve Zlínském kraji.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Regionální potraviny ve Zlínském kraji.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Regionální potraviny ve Zlínském kraji.
Autor: Pátík, Pavel
Vedoucí: Ivánek, Ladislav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá regionálním potravinářstvím ve Zlínském kraji. Na počátku práce je objasněna historie pěstování potravinářských plodin na Zlínsku a její význam pro tento region. Následující kapitoly se zaměřují na současné zemědělství, mlékárenskou vý-robu a významné regionální potraviny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23434
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25767


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pátík_2012_bp.pdf 1.686Mb PDF Zobrazit/otevřít
pátík_2012_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pátík_2012_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet