Základní chemická analýza Miličky habešské

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Základní chemická analýza Miličky habešské

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Základní chemická analýza Miličky habešské
Autor: Kovářová, Jana
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce charakterizuje Miličku habešskou jako jednu z alternativních obilovin. Práce definuje chemické složení obilovin se zaměřením na miličku, její původ a botanickou charakteristikou. Praktická část je věnována analýze miličky samotné a jejím příměsím s pšeničnou moukou. V experimentální části byly stanoveny následující ukazatele: vlhkost, obsah popela, kyselost mouky, bílkoviny, škrob a hrubá vláknina.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23593
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 29261


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kovářová_2013_dp.pdf 7.711Mb PDF Zobrazit/otevřít
kovářová_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kovářová_2013_op.doc 101.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet