Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Autor: Švajdová, Zuzana
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná a vybrané odrůdy červených a bílých vín, popis chemického složení vína včetně jednotlivých technologických kroků jeho výroby a metodami stanovení sacharidů ve víně. Experimentální část je zaměřena na stanovení glukózy a fruktózy v 15 vybraných vzorcích červených a bílých vín pomocí HPLC s RID detekcí a enzymatickým stanovením.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23622
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29961


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švajdová_2013_dp.pdf 1.789Mb PDF Zobrazit/otevřít
švajdová_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švajdová_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet