Stanovení vybraných analytických parametrů cibule

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vybraných analytických parametrů cibule

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vybraných analytických parametrů cibule
Autor: Pohořelský, Jaroslav
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce charakterizuje cibuli, její různé druhy, složení a zdravotní účinky. Popisuje metody stanovení vybraných analytických parametrů. Praktická část je zaměřena na stanovení sušiny, rozpustné sušiny, celkového obsahu kyselin, hrubé vlákniny, polyfenolických látek metodou s Folin-Ciocaulteuovým činidlem a antioxidační aktivity s DPPH u vybraných druhů cibule (žluté, bílé, červené, růžové a šalotky).
URI: http://hdl.handle.net/10563/23628
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 29437


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pohořelský_2013_dp.pdf 2.004Mb PDF Zobrazit/otevřít
pohořelský_2013_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pohořelský_2013_op.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet