Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.
Autor: Křivánková, Milada
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá vývojem obsahu aromatických látek u odrůd Chardonnay a Ryzlinku rýnském dle jednotlivých ročníků. Obdobným způsobem je hodnocen také celkový obsah polyfenolických látek ve vzorcích vína. V teoretické části je stručný popis technologie výroby vín, vybraných aromatických látek a stručný popis polyfenolů. Dále je práce zaměřena na popisu metod určených ke stanovení aromatických látek a polyfenolů ve víně. V praktické části jsou provedeny příslušné analýzy, jejich výsledky jsou diskutovány a na jejich základě jsou formulovány odpovídající závěry.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23651
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30456


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křivánková_2013_dp.pdf 11.78Mb PDF Zobrazit/otevřít
křivánková_2013_vp.pdf 62.92Kb PDF Zobrazit/otevřít
křivánková_2013_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet