Káva a její gastronomické úpravy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Káva a její gastronomické úpravy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Káva a její gastronomické úpravy
Autor: Buksová, Ivanka
Vedoucí: Forman, Václav
Abstrakt: Diplomová práce podává informace o jednotlivých druzích káv, jejich výrobě, hodnocení organoleptických vlastností a přípravě, jsou podány informace o vlivu kávy na lidské zdra-ví a základní legislativa týkající se kávy a kávovin. Jsou uváděny výsledky hodnocení organoleptických vlastností (barva, vůně, chuť a celková chutnost) tří druhů káv, z nichž byly 2 druhu Arabika a 1 druhu Robusta. Oblíbenost pití kávy je mezi lidmi vysoká, avšak povědomí o jednotlivých druzích káv dostupných na trhu a jejich typických vlastnostech je mezi laickou veřejností slabé.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23900
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25697


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
buksová_2013_dp.pdf 4.967Mb PDF Zobrazit/otevřít
buksová_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
buksová_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet