Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití sójových náhrad masa ve výživě člověka
Autor: Mikulášová, Monika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Cílem diplomové práce je seznámení s luštěninou sójou. Teoretická část pojednává o taxonomickém zařazení, charakteristice, historii, podmínkách pěstování a chemickém složení. Dále jsou popsány výrobky ze sóji, sójové náhražky masa a vliv konzumace těchto výrobků na zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na analýzu tržní sítě a senzorickou analýzu organoleptických vlastností sójových náhražek masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23921
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25677


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mikulášová_2013_dp.pdf 3.370Mb PDF Zobrazit/otevřít
mikulášová_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mikulášová_2013_op.pdf 175.0Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet