Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních
Autor: Permedla, Radim
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na kvalitu fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízení. V teoretické části je popisováno chemické složení olejů, dále výroba fritovacích olejů určených pro fritování. Další část se zabývá vlivem fritovacích olejů na výživu a zdraví člověka. V praktické části se diplomová práce zabývá měřením fritovacích olejů v provozovnách veřejného stravování a jejich následným vyhodnocením. Analýza je sta-novena podle polárních sloučenin v oleji (TPM).
URI: http://hdl.handle.net/10563/23933
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 29262


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
permedla_2013_dp.pdf 1.479Mb PDF Zobrazit/otevřít
permedla_2013_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
permedla_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet