Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
Autor: Kotačková, Petra
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá antioxidační aktivitou a celkovým obsahem polyfenolů u vybraných odrůd jablek a hrušek. Teoretická část se zabývá pěstováním jablek a hrušek, charakteristikou těchto odrůd, chemickým složením ovoce. Dále jsou v této části popsané nejčastější metody stanovení antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny výsledky stanovení sušiny, antioxidační aktivity a celkových polyfenolů. Výsledky jsou dále zpracované do grafů a tabulek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24033
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30703


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kotačková_2013_dp.pdf 1.813Mb PDF Zobrazit/otevřít
kotačková_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kotačková_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet