Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dobeš, Kamil
dc.contributor.author Bartoník, Jan
dc.date.accessioned 2013-10-11T11:34:04Z
dc.date.available 2013-10-11T11:34:04Z
dc.date.issued 2013-02-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24156
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení restaurace rychlého občerstvení v centru města Zlína. První část je zaměřena na teoretický rozbor aspektů spojených se založením podniku v České republice, popis struktury a náležitostí podnikatelského plánu a marketingový výzkum. Praktická část obsahuje konkrétní zpraco-vání podnikatelského záměru pro založení a provoz restaurace rychlého občerstvení v centru města. cs
dc.format 81 cs
dc.format.extent 3826601 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Podnikatelský plán cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnik cs
dc.subject restaurace rychlého občerstvení cs
dc.subject Business Plan en
dc.subject Business en
dc.subject Company en
dc.subject Fast-food Restaurant en
dc.title Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny cs
dc.title.alternative The Business Plan for the Establishment of Fast-food Restaurant and Cafe en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kramoliš, Jan
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated This thesis focuses on developing a business plan for the establishment of a fast food res-taurant in the town center of Zlin. The first part focuses on the theoretical analysis of as-pects related to establishing a business in the Czech Republic, the structure and elements of a business plan and marketing research. The practical part contains specific processing business plan for the establishment and operation of a fast food restaurant in the city cen-ter. en
dc.description.department Ústav ekonomie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/112 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika, specializace Management a ekonomika podniku cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 30497
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-17


Files in this item

Files Size Format View
bartoník_2013_bp.pdf 3.649Mb PDF View/Open
bartoník_2013_vp.doc 130.5Kb Microsoft Word View/Open
bartoník_2013_op.doc 131Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account