Modelový postup výroby červeného a růžového vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Show simple item record

dc.contributor.advisor Váňa, Jaroslav
dc.contributor.author Mizeríková, Kateřina
dc.date.accessioned 2013-10-11T11:48:22Z
dc.date.available 2013-10-11T11:48:22Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24164
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání. cs
dc.format 75 s. (13 092 znaků) cs
dc.format.extent 21889504 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject červené víno cs
dc.subject růžové víno cs
dc.subject zpracování hroznů cs
dc.subject výroba vína cs
dc.subject zrání vína cs
dc.subject red wine en
dc.subject rose wine en
dc.subject grapes processing en
dc.subject wine production en
dc.subject aging of wine en
dc.title Modelový postup výroby červeného a růžového vína cs
dc.title.alternative Model Method of Rose and Red Wine Production en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fic, Vlastimil
dc.date.accepted 2013-06-04
dc.description.abstract-translated The bachelor project deals with the production process of red and rose wines. It also includes characteristics of red and rose wines, varieties of grapes suitable for production of red and rose wines and the grapes processing. Production technology of red and rose wines is described as well. Storing and serving process is mentioned in the end of the project. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 29275
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-17


Files in this item

Files Size Format View
mizeríková_2013_bp.pdf 20.87Mb PDF View/Open
mizeríková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
mizeríková_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account