Destiláty z peckového ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Destiláty z peckového ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Destiláty z peckového ovoce
Autor: Neduchal, František
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce bylo popsat detailně skutečnosti o destilaci a dát je do souvislosti s výrobou ovocných destilátů. Konkrétně jsem se zaměřil na peckové ovoce. Z nich má v našich zemích největší tradici výroba pálenek ze švestek. Ceněn je také meruňkový destilát. Méně doceněnými destiláty ve srovnání s ostatními evropskými státy jsou třešňovice a višňovice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24194
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29427


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
neduchal_2013_bp.pdf 1.681Mb PDF Zobrazit/otevřít
neduchal_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
neduchal_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet