[NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: [NEOBHÁJENO] Technologické zákroky zamezující biochemickým změnám révového vína během skladování
Autor: Svoboda, Luděk
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výrobou, skladováním a správným zacházením s vínem za účelem vyprodukování co nejkvalitnějšího produktu určeného ke konzumaci. Práce je rozčleněna do sedmi kapitol. První kapitola se krátce zabývá historií pěstování révy vinné. Druhá kapitola se zabývá opět krátce rody a odrůdami révy vinné. Třetí kapitola zahrnuje výrobu vína od růstu a sběru hroznů až po stabilizaci hotového vína. Čtvrtá kapitola pojednává o skladování moštů a vín. Pátá kapitola obsahuje výčet chemických látek obsažených ve víně. Šestá kapitola se zabývá vybranými vadami a nemocemi vín a jejich prevencí a odstraněním. Poslední sedmá kapitola se zabývá sířením moštů a vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24292
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: F 25707


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svoboda_2013_bp.pdf 1.044Mb PDF Zobrazit/otevřít
svoboda_2013_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svoboda_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet