Koření používané v cukrářské výrobě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Koření používané v cukrářské výrobě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Koření používané v cukrářské výrobě
Autor: Grmolcová, Michaela
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo vybrat a charakterizovat jednotlivé druhy koření, které se používají v cukrářské výrobě (vanilka, hřebíček, skořice, anýz, badyán aj.). Po úvodním rozdělení koření byla popsána jeho historie, funkce a různé způsoby využití. Následně byly jednotlivé druhy koření charakterizovány obecně, dále z hlediska obsahu významných látek a u každého druhu koření byl uveden jeho případný léčivý účinek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24416
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29868


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
grmolcová_2013_bp.pdf 1.373Mb PDF Zobrazit/otevřít
grmolcová_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
grmolcová_2013_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet