Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin
Autor: Pajonk, Lukáš
Vedoucí: Navrátil, Milan
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním využití měření dielektrických vlastností pro měření kvality potravin, konkrétně jedlých olejů. Zaměřuje se na změny jejich vlastností vlivem času, světla a tepla. Konkrétně se zaměřuje na měření relativní permitivity a disipačního faktoru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24893
Datum: 2013-02-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav bezpečnostního inženýrství
Studijní obor: Bezpečnostní technologie, systémy a management
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 31704


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pajonk_2013_bp.pdf 1.948Mb PDF Zobrazit/otevřít
pajonk_2013_vp.doc 292.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pajonk_2013_op.doc 287.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet