Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků
Autor: Ondrušová, Jana
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení ovoce, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologii výroby tepelně sterilovaných ovocných výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané analytické metody využité pro srovnání jednotlivých vzorků, na nichž byly aplikované různé sterilační zákroky. Sledován byl obsah vitaminu C, antioxidační kapacita a antokyanových barviv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25006
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30755


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ondrušová_2013_dp.pdf 1.876Mb PDF Zobrazit/otevřít
ondrušová_2013_vp.pdf 63.70Kb PDF Zobrazit/otevřít
ondrušová_2013_op.pdf 65.58Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet